Programtípusok

"Nicsak ki beszél?" - párbeszéd a szeretetteli együttműködésért (2 napos SzívTér csoport + 3 egyéni konzultáció)

A kommunikáción keresztül lehetőségünk nyílik önmagunk és egymás megismerésére, megértésére. Felnőttként nyitottan és elfogulatlanul fordulhatunk érzéseinkkel, gondolatainkkal, tetteinkkel élethelyzeteink tisztánlátása felé.

4 napos SzívTér Tábor

Ez a négy nap lehetőséget ad Neked arra, hogy biztonságos, elfogadó, felszabadító és szeretetteli közegben közelebb kerülj valódi önmagadhoz, felfedezd a szabad önkifejezés természetességét, azonosítsd a korlátaidat és rácsodálkozz a lehetőségeidre.

6 nap 6 lépés - SzívTér önismereti csoport

„A csoport a Találkozások tere. Találkozás másokkal és találkozás önmagunkkal. Mások szemének és szívének tükrében, a szeretet terében fedezhetjük fel önmagunkat.” (idézet A csoport ereje című cikkünkből)

SzívTér-Nap

Van egy elakadásod? Szívesen kalandoznál egy szeretetteli kis csoportban a témád megismeréséért? Szeretnéd önmagadhoz közelebb engedni azt, ami foglalkoztat? Legyen bármilyen természetű is ez a téma, a SzívTér-Napon helye van.

SzívTér Szomatodráma Nap

A szomatodráma egy cselekvésorientált önismereti módszer, Dr. Buda László által megálmodva és kidolgozva, ahol kis (5-6 fős) csoportban megismerkedhetünk testünk-lelkünk jelzéseivel. Mindezt játékosan, szeretettel, elfogadással teli módon.