Közelgő programjaink

 • Október 3.

  Fedezd fel Magad!4 napos őszi SzívTér tábor

Legfrissebb bejegyzések

 • Áttörés

  2018. június 14.
 • Szeretet bebugyolálva

  2018. január 25.
 • Édes élet! Édes?

  2018. január 18.
 • Az első háromnapos örömünnepünk

  2018. január 11.
 • Vigyáznak ránk

  2017. december 24.

Visszajelzések

 • Andi: Köszönöm Viki azt a fel sem sorolható sok mindent, amit kaptam Tőled. Finom, de határozott terelgetésed mindig pont annyit és akkor adott, amikor és amennyit kellett, és be tudtam magamba fogadni. Olyannyira ránk tudtál hangolódni, hogy ez még nagyobb ...
 • Mariann: Bámulatos, ahogy Viki együtt rezgett a csoporttal, ahogy bátran váltott az eszközök és módszerek között attól függően, a helyzethez és az egyénhez melyiket érezte megfelelőbbnek az adott pillanatban. Nagyon jól ráérzett, mikor kell megállni egy ...
 • Mariann: Hihetetlen, ahogy az egész nap felépül, és az aktuálisan megoldandó élethelyzetre irányul a figyelem! Ismét kibontottam egy réteget magamból!
 • További visszajelzések

SzívTér Születésélmény

Születésünk folyamata és körülményei jelentős befolyással vannak mindennapi életünkre. Olyan élmény, amelyre felnőttként ritkán emlékezünk tudatosan, mégis a hatása alatt élünk, és meghatározza kapcsolódásunk minőségét embertársainkkal.

Megfoganni, megszületni, Emberré lenni…

Földi létünk Csodája ezekkel az életünket mélyen meghatározó élményekkel veszi kezdetét.

Születésünk folyamatának megélése, családunk generációs mintái és a magunkkal hozott történelmi minták együttesen hatnak ránk.

A születés-élmény lehetőséget nyújt most már felnőttként, tudatosan élni meg a fogantatás, a magzati lét, a születés és az anyai ölelés biztonságába érkezés folyamatát és ezzel felülírni a régi tapasztalásokat. Javíthatja az anya és a gyermek kapcsolatát, gyógyulásnak indulhatnak traumatikus folyamatok során szerzett sérülések. Jó hatást gyakorolhat az olyan élethelyzetek kezelésére, amelyekben valamilyen elakadás, félelem, döntési nehézség jelenik meg. Új nézőpontokat hozhat a gyermekvállalással, a szülés várható megélésével, az anyaságról szóló elképzelésekkel kapcsolatosan. Közelebb kísérhet az intimitás, a gyengéd, szeretetteli emberi kapcsolódás lehetőségéhez.

A program során páros és kis csoportos gyakorlatok segítségével ismerkedünk a bennünk élő magzattal, születendő kisbabával, szeretetteli, gondoskodó, biztonságot adó figyelemmel fordulunk felé.

Így kísérjük a résztvevőket a születés-élmény kapujába, biztosítva ezzel egy olyan bizalomteli légkör megteremtődését, amelyben nyitott szívvel, biztonságban élhetjük át együtt a Születés felszabadító, megindító Örömét, Csodáját!