Programtípusok

6 nap 6 lépés - SzívTér önismereti csoport

„A csoport a Találkozások tere. Találkozás másokkal és találkozás önmagunkkal. Mások szemének és szívének tükrében, a szeretet terében fedezhetjük fel önmagunkat.” (idézet A csoport ereje című cikkünkből)

4 napos SzívTér Tábor

Ez a négy nap lehetőséget ad Neked arra, hogy biztonságos, elfogadó, felszabadító és szeretetteli közegben közelebb kerülj valódi önmagadhoz, felfedezd a szabad önkifejezés természetességét, azonosítsd a korlátaidat és rácsodálkozz a lehetőségeidre.

SzívTér Szomatodráma Nap

A szomatodráma egy cselekvésorientált önismereti módszer, Dr. Buda László által megálmodva és kidolgozva, ahol kis (5-6 fős) csoportban megismerkedhetünk testünk-lelkünk jelzéseivel. Mindezt játékosan, szeretettel, elfogadással teli módon.

"ÉN-Idő" a SzívTérben

Milyen lenne, ha egy óra leforgása alatt az történhetne egy kis közösségben, amit Te szeretnél? Ha bármikor megfordult ilyesmi a fejedben, most itt az alkalom, hogy kipróbáld. A SzívTér "ÉN-Idő" programján lehetőséged nyílik megtapasztalni ezt az élményt.

SzívTér Születésélmény

Születésünk folyamata és körülményei jelentős befolyással vannak mindennapi életünkre. Olyan élmény, amelyre felnőttként ritkán emlékezünk tudatosan, mégis a hatása alatt élünk, és meghatározza kapcsolódásunk minőségét embertársainkkal.