6 nap 6 lépés önismereti csoport

Mindketten mélyen hiszünk a zárt csoport adta lehetőségek előnyeiben, fontosságában. Akár egy régebben foglalkoztató, újra és újra előkerülő témában is új nézőpontokat kaphatunk a 6 nap alatt. A program tematikája egy olyan ívet ölel fel, ami segít több oldalról megközelíteni a csoporttagokban zajló folyamatokat. Úgy állítottuk össze, hogy az idő nagy részét gyakorlatokkal, játékokkal tölthessük, hiszen mindenki a saját megéléséből tud leginkább meríteni, a legtöbb felismerést megszerezni.

Önismeret

Sokan hiszik, hogy az önismeret egy véres verejtékkel járó munkafolyamat, amely során kigyomlálhatjuk magunkból azokat a nem kívánt tulajdonságainkat, viselkedési formáinkat, amelyekkel nem szeretünk együtt élni. Ezek a mások és önmagunk által rossznak ítélt és elutasított tulajdonságok, viselkedési formák is szerves részei mindennapjainknak. Saját tapasztalataink alapján valljuk, hogy nem az elutasítás, megjavítási törekvés visz előre bennünket...

A csoport ereje

A csoport a Találkozások tere. Találkozás másokkal és találkozás önmagunkkal. Mások szemének és szívének tükrében, a szeretet terében fedezhetjük fel önmagunkat. A SzívTér-kör csoportjait a szeretet mellett az elfogadás és az együttérzés minősége hatja át, és abban hiszünk, hogy ezek azok az értékek, melyek az élet valódi ajándékai számunkra.

Programtípusaink

"Nicsak ki beszél?" - párbeszéd a szeretetteli együttműködésért (2 napos SzívTér csoport + 3 egyéni konzultáció)

A kommunikáción keresztül lehetőségünk nyílik önmagunk és egymás megismerésére, megértésére. Felnőttként nyitottan és elfogulatlanul fordulhatunk érzéseinkkel, gondolatainkkal, tetteinkkel élethelyzeteink tisztánlátása felé.

4 napos SzívTér Tábor

Ez a négy nap lehetőséget ad Neked arra, hogy biztonságos, elfogadó, felszabadító és szeretetteli közegben közelebb kerülj valódi önmagadhoz, felfedezd a szabad önkifejezés természetességét, azonosítsd a korlátaidat és rácsodálkozz a lehetőségeidre.

6 nap 6 lépés - SzívTér önismereti csoport

„A csoport a Találkozások tere. Találkozás másokkal és találkozás önmagunkkal. Mások szemének és szívének tükrében, a szeretet terében fedezhetjük fel önmagunkat.” (idézet A csoport ereje című cikkünkből)