Visszajelzések

  • Gabriella: Kedves Móni és Viki! Először is nagyon hálás vagyok, hogy rajtatok keresztül megismerhettem egy új világot. Négy szomatodráma játékon vettem részt, és gyökeresen megváltozott a gondolkodásom, az emberekhez való hozzáállásom, és kitágult az ...
  • Vera: Az augusztusi 4 napos elvonulás margójára: Elfogadás, biztonság, rugalmasság és határozottságFantasztikus 4 napunk volt az augusztus elvonuláson. Gyakorlatilag úgy indultam neki, hogy most épp nincs olyan témán, ami nagyon foglalkoztatott volna. Miért is ...
  • Viki: Felejthetetlen élmény! Valódi katarzis. . .
  • További visszajelzések

Blog

Áttörés

avagy szőnyegen innen és túl

2018. június 14. - Szerző: Gere Viki

Nagyon sokszor előfordult velem, amikor egy-egy csoport programon voltam, hogy kollégák, résztvevők is két külön világról beszéltek. A szőnyeg-színpad világáról és a való világról.

Szeretet bebugyolálva

avagy hogy írja felül az aggódás a szeretet melegét

2018. január 25. - Szerző: SzívTér

Ködös, nyirkos reggelre ébredtünk. Szerencsére résztvevőink finom, körülölelő melegségbe érkeznek meg a SzívTér Szomatodráma Napra.

Édes élet! Édes?

avagy egy cukor allergia története

2018. január 18. - Szerző: Gere Viki

Adott egy fiatal férfi. Azzal keresett meg minket, hogy szeretné megismerni a cukorallergiájának az üzenetét. 5 éve vannak nagyon komoly gyomor és bél panaszai, ahogy bármiféle cukrot visz be a szervezetébe. Nagyon sok órát töltött már el különböző önismereti módszerek megismerésével, megtapasztalásával, most szeretné megtapasztalni a szomatodráma módszert is.

Az első háromnapos örömünnepünk

szilveszteri élménybeszámoló

2018. január 11. - Szerző: SzívTér

Együtt voltunk. A 8 évestől az 51 évesig. Minden játékot és játékos gyakorlatot közösen csináltunk végig. Együtt nevettünk, a felnőttek segítették a gyerekeket és volt, amikor a gyerekek segítették a felnőtteket.

Vigyáznak ránk

avagy "bejgli-prjekt" 2017

2017. december 24. - Szerző: Gere Viki

Régen volt már olyan, hogy december 23-án még ne legyen kész a bejgli. Idén úgy sikerült, hogy mégis ilyen későre maradt. Ámde rengeteg tapasztalást hozott a készítése, amit nagy szeretettel osztok meg Veletek.

Első két lépés

avagy a 6 nap 6 lépés első élményei

2017. november 8. - Szerző: SzívTér

Mikor elszánjuk magunkat, hogy megtegyük az első lépést valami fontos dolog felé az életünkben, sokszor nem is sejtjük, mennyi lelket melengető élménnyel ajándékoz meg minket, ha meglépjük.

A múlt hétvégén bőven nyílt alkalmunk személyes tapasztalatokat szerezni erről a lehetőségről, amikor is Hódmezővásárhelyen debütált a 6 nap, 6 lépés csoportunk. Az első két nap során mélyen megindító személyes folyamatokban adhattuk a figyelmünket önmagunknak és egymásnak.

A SzívTér őszi elvonulás ajándékai

2017. október 20. - Szerző: SzívTér

Elindultunk. Domaszéken a szokásos szeretetteli fogadtatásban részesültünk. A termünk elő volt készítve, ahogy megérkeztünk a kandallóban pattogó tűz fogadott minket. Berendeztük a 4 nap helyszínét, olyan „SzívTeres” módon. Gyertyákkal, mécsesekkel, füstölővel tettük még eggyel barátságosabbá az elvonulásunk helyszínét.

Testi mese

2017. szeptember 15. - Szerző: Mayer Móni

Pedig a testünk, mindannyiunk teste itt a földön maga a csoda, bármilyen állapotban van, bárhogy is néz ki, hiszen minden testrészünk, szervünk, porcikánk, sejtünk mesél. Rólunk mesél, önmagunknak és a világnak.

Emlékverseny

avagy Viki első teniszversenye és a jelenlét öröme

2017. szeptember 12. - Szerző: Gere Viki

A vasárnapi napomat szeretném megosztani Veled, kedves Olvasó. Kérdezheted, hogy mi történt? Igazából semmi és minden.

6 nap 6 lépés

A program születése

2017. szeptember 5. - Szerző: SzívTér

Kérdezhetitek, hogy miért pont 6 nap? Mi lesz az előnye? Miért lenne érdemes csatlakozni?

Ebben az írásban azokra a pontokra térünk ki, amelyekről úgy gondoljuk, kérdésként merülhetnek fel bennetek a program kapcsán. Amennyiben akad más kérdés is, nagyon szívesen megválaszoljuk, ha megírjátok az e-mail címre.