6 nap 6 lépés önismereti csoport

Mindketten mélyen hiszünk a zárt csoport adta lehetőségek előnyeiben, fontosságában. Akár egy régebben foglalkoztató, újra és újra előkerülő témában is új nézőpontokat kaphatunk a 6 nap alatt. A program tematikája egy olyan ívet ölel fel, ami segít több oldalról megközelíteni a csoporttagokban zajló folyamatokat. Úgy állítottuk össze, hogy az idő nagy részét gyakorlatokkal, játékokkal tölthessük, hiszen mindenki a saját megéléséből tud leginkább meríteni, a legtöbb felismerést megszerezni.

Önismeret

Sokan hiszik, hogy az önismeret egy véres verejtékkel járó munkafolyamat, amely során kigyomlálhatjuk magunkból azokat a nem kívánt tulajdonságainkat, viselkedési formáinkat, amelyekkel nem szeretünk együtt élni. Ezek a mások és önmagunk által rossznak ítélt és elutasított tulajdonságok, viselkedési formák is szerves részei mindennapjainknak. Saját tapasztalataink alapján valljuk, hogy nem az elutasítás, megjavítási törekvés visz előre bennünket...

A csoport ereje

A csoport a Találkozások tere. Találkozás másokkal és találkozás önmagunkkal. Mások szemének és szívének tükrében, a szeretet terében fedezhetjük fel önmagunkat. A SzívTér-kör csoportjait a szeretet mellett az elfogadás és az együttérzés minősége hatja át, és abban hiszünk, hogy ezek azok az értékek, melyek az élet valódi ajándékai számunkra.

Közelgő programjaink

Október 3.

Fedezd fel Magad!

4 napos őszi SzívTér tábor

Ez a négy nap lehetőséget ad Neked arra, hogy biztonságos, elfogadó, felszabadító és szeretetteli közegben közelebb kerülj valódi önmagadhoz, felfedezd a szabad önkifejezés természetességét, azonosítsd a korlátaidat és rácsodálkozz a lehetőségeidre.

Programtípusaink

"Nicsak ki beszél?" - párbeszéd a szeretetteli együttműködésért (2 napos SzívTér csoport + 3 egyéni konzultáció)

A kommunikáción keresztül lehetőségünk nyílik önmagunk és egymás megismerésére, megértésére. Felnőttként nyitottan és elfogulatlanul fordulhatunk érzéseinkkel, gondolatainkkal, tetteinkkel élethelyzeteink tisztánlátása felé.

4 napos SzívTér Tábor

Ez a négy nap lehetőséget ad Neked arra, hogy biztonságos, elfogadó, felszabadító és szeretetteli közegben közelebb kerülj valódi önmagadhoz, felfedezd a szabad önkifejezés természetességét, azonosítsd a korlátaidat és rácsodálkozz a lehetőségeidre.

6 nap 6 lépés - SzívTér önismereti csoport

„A csoport a Találkozások tere. Találkozás másokkal és találkozás önmagunkkal. Mások szemének és szívének tükrében, a szeretet terében fedezhetjük fel önmagunkat.” (idézet A csoport ereje című cikkünkből)